Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Op maandag 8 april bij PPC in Wijk bij Duurstede

INretail presenteert woontrends voor 2025

Op maandag 8 april houdt brancheorganisatie INretail een presentatie waarin de woontrends voor 2025 uitgelicht worden. Dit wordt in samenwerking gedaan met PPC (Plinten & Profielen Centrale) en vindt plaats in Wijk bij Duurstede.

Samen met trendwatcher Aafje Nijman is een diepgaande analyse gemaakt van de tijdgeest voor 2025, onder de noemer 'Tilting Perspectives'. Dit onderzoek geeft nieuwe inzichten in de behoeften van consumenten en werpt licht op de toekomstige veranderingen in materialen, kleurgebruik en het belang van organische vormen in ons interieur.En er is meer...
Na de lezing ontvang je de allerlaatste INretail Trendwaaier, een onmisbare bron van inspiratie die je mee naar huis neemt. We ronden de ochtend af met een smakelijke lunch, waarbij je de kans krijgt om idee├źn uit te wisselen en te netwerken met gelijkgestemden.

Praktische informatie
Wil jij erbij zijn? Kom dan op 8 april 2024 naar de weegmaat 3 in Wijk bij Duurstede. Vanaf 9:30 uur zijn de deuren geopend en om 10:00 uur gaan ze van start. Rond 12:00 uur is het ten einde en sluiten we af met een lunch. Aanmelden kan via deze link.Meer informatie:
PPC (Plinten & Profielen Centrale)
Weegmaat 3
3961 NN Wijk bij Duurstede
www.plintenenprofielencentrale.nl

Publicatiedatum: