Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Livingfurn presenteert nieuwe tafel Montreaux tijdens vernieuwende huisshow

Tijdens de huisshow van Livingfurn, die gepland staat van 22 tot en met 26 april 2024, wordt de tafel ''Montreaux" geïntroduceerd. Daarnaast is de meubelgroothandel bezig met nog meer ontwikkelingen, zoals het toevoegen van de nieuwe glazen salontafels, gecombineerd met betoncire in het assortiment. Ook zijn er vier volledig nieuwe woonprogramma's te zien in het Experience Center te Elst.


Matthijs Bakker en Raymond Klein bij de Montreaux tafel.

Raymond Klein is enthousiast over dit nieuwe tafelmodel: ''Op basis van de tafels met stalen onderstellen zochten we naar een tafel met een meer organisch onderstel. Daar is uiteindelijk de prachtige tafel "Montreaux" met Ypsilon poot uit voort gekomen. De tafel is te bezichtigen en te bestellen tijdens de huisshow.

Matthijs Bakker benadrukt dat deze huisshow een van de meest vernieuwende in jaren zal zijn. Hij voorspelt dat vooral de nieuwe vormen en ontwerpen bij de klanten in de smaak zullen vallen. Naast de "Montreaux" tafel, zijn er nog tal van andere ontwikkelingen en nieuwe producten te ontdekken.

Livingfurn zal onder andere een reeks salontafels presenteren, waaronder modellen met glazen bladen, gecombineerd met betoncire. Daarnaast worden er vier volledig nieuwe woonprogramma's tentoongesteld in het Experience Center.


Nieuwe salontafels, bestaande uit glas en betoncire.

Primavera
Naast de collecties van Livingfurn zal de collectie van de Poolse bankenleverancier Primavera ook te bewonderen zijn. Er zullen bestsellers gepresenteerd worden, maar ook zes nieuwe modellen, die leverbaar zijn in een selectie van tien nieuwe stoffen.

Kortom.. Volgens Raymond en Matthijs genoeg innovatieve ontwerpen en spannende ontwikkelingen om een bezoek te komen brengen tijdens de huisshow. Meld je aan via deze link.22 tot en met 26 april
9.00 - 21.00 uur
Bemmelseweg 106H, 6662 PE Elst
Raymond@livingfurn.nl
www.livingfurn.nl