Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
West-Vlaamse Meubeldagen in volle gang

Jean-Claude Neirynck van Meubar en Evan Furniture: "Iedereen die komt, koopt"

Het lijkt vreemd, maar dat is het natuurlijk niet. Evan Furniture Veurne en zusterbedrijf Meubar hebben tijdens de West-Vlaamse Meubeldagen onderdak gekregen bij Vipack, dat de helft van de showroom beschikbaar heeft gesteld. "We zijn totaal geen concurrenten van elkaar, maar zitten qua kwaliteitsniveau met onze meubelen ongeveer op hetzelfde niveau. Zij in het hoog segment, wij in het midden", zegt verkoopdirecteur en sales manager Jean-Claude Neirynck van Meubar en Evan Furniture, onderdeel van de meubelgroep Tomorrow Furniture.

Samen met zijn collega's Yannick Pattyn en Geert Missinne ontvangt Jean-Claude Neirynck (v.l.n.r. op bovenstaande foto) deze week tientallen bezoekers in de toonzaal van Vipack in Ooigem (Wielsbeke). "Iedereen die komt, koopt", zegt de Vlaamse verkoopdirecteur verheugd. "We kunnen uitgebreid de tijd voor ze nemen. Op beurzen lukt dat vaak niet."

In de tijdelijke showroom staan verschillende eetkamers te pronken. De West-Vlaamse meubelgroep is specialist in de productie van moderne, gemonteerde eetkamers in melamine.

Lijnenspel
Nieuw op de meubelshow is kast Luna, waarmee ingespeeld wordt op het lijnenspel dat nu populair zijn. "Geen overtollige lijnen hoor, want dat willen onze klanten niet", weet Jean-Claude. "Onze nieuwe wandkasten met de verschillende open vakken voor bijvoorbeeld boeken en decoratiemateriaal sluiten goed aan bij de Nederlandse markt. Het is eigenlijk een opbergdressoir met daar bovenop een boekenkast, zou je kunnen zeggen. Dit concept verkoopt heel goed in Nederland. We gaan nu kijken of het ook in Belgiƫ aanslaat. Deze kast is in verschillende afmetingen verkrijgbaar."

Meubelgroep Tomorrow Furniture heeft ook een ruim aanbod tafels in huis. "We hebben een nieuwe machine gekocht waarmee tafelbladen van melamine op maat en in alle vormen gemaakt kunnen worden. Zo hebben we onder meer de collectie Ceramique, die uit acht verschillende modellen bestaat. Ook bieden we tafelpoten in alle soorten en maten aan."

Hypermoderne locatie
Meubar en Evan Furniture zitten sinds kort op een hypermoderne locatie in Aartrijke. Daar wordt gebruik gemaakt van de nieuwste productietechnieken, waarmee de productiecapaciteit van de fabriek maar liefst verdrievoudigd is. Daardoor zijn de West-Vlamingen in staat zijn om hoogwaardige meubels te produceren. Dankzij een geavanceerde lasertechnologie kunnen ze een perfecte afwerking garanderen, terwijl de mogelijkheid om meer dan 10.000 verschillende tafelvarianten te creƫren de klanten een ongekende keuze biedt. Op de nieuwe locatie wordt gebruik gemaakt van volautomatische hoogbouwmagazijnen en geavanceerd track and trace-voorraadbeheer, waardoor de reactietijden kort zijn.

Meer informatie:
Meubar & Evan Furniture
Industriestraat 9
8211 Zedelgem
+32 050 22 04 04
www.tomorrowfurniture.com