Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Dekker Zevenhuizen breidt AluSplash Essenza collectie verder uit

Dekker Zevenhuizen presenteert de nieuwste toevoegingen aan de AluSplash Essenza collectie, waarin stijl, functionaliteit en innovatie samenkomen. De vier nieuwe kleuren, Milky Way, Supernova, Mystical en Cosmic passen in de hedendaagse trends en brengen een frisse wind in keukendesign. "Of je nu kiest voor lichte tonen geïnspireerd door de Melkweg, warme stralende kleuren als een supernova, natuurlijke kleuren voor een mystieke kalmte, of juist de diepe aardse tinten met de kracht van de kosmos, AluSplash Essenza laat je keuken stralen", aldus Dekker Zevenhuizen.



Een wereld van kleuren
Milky Way brengt een lichte en ruimtelijke sfeer, perfect passend bij de Lightness trend. Supernova straalt als een zonnige explosie, waardoor je keuken een uitnodigend en warm gevoel krijgt. Mystical omarmt natuurlijke rust en past perfect in de Nature Rock trend, terwijl Cosmic de perfecte balans tussen aards en modern vindt, waardoor het zowel bij de Lightness als de Nature Rock trend past.



Stijlvol, functioneel en duurzaam
Tevens biedt AluSplash een scala aan praktische voordelen. De achterwanden zijn niet alleen stijlvol, maar ook hittebestendig en makkelijk schoon te maken, waardoor ze ideaal zijn voor achter de kookplaat. Met hoogwaardige coating, snelle montage, en duurzaamheid is AluSplash Essenza niet alleen een designelement, maar ook een praktische en verstandige keuze. Dus als je zoekt naar een esthetische, maar ook functionele achterwand.



Meer informatie:
Dekker Zevenhuizen
Nijverheidscentrum 2
2761 JP Zevenhuizen
info@dznet.nl
www.dekkerzevenhuizen.nl

Publicatiedatum: