Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

M.O.W. start jubileumjaar

Vier decennia meubelbeurs: de M.O.W. start haar jubileumjaar en blikt tegelijkertijd terug op een succesvol verhaal uit de meubelsector. Het motto van vroeger "een oog op verhoogde verkoop" is vandaag de dag nog steeds van toepassing en benadrukt het heldere concept van de M.O.W., die als vakbeurs altijd trouw is gebleven aan de consumentenbusiness en aan haar klanten – de meubelindustrie en de handel. Het 40-jarige jubileum is een reden voor een feestje.

"Wij danken u voor uw vertrouwen in de afgelopen 40 jaar en kijken uit naar een goede en succesvolle beurs in 2024 en een aangename viering", zegt het team van Messe Ostwestfalen.

De M.O.W. concentreert zich op de essentiële punten: vandaag, net als 40 jaar geleden, ligt de focus op zaken doen. Producten, business, mensen – dat is waar het om draait op een beurs. Met blijvende continuïteit en betrouwbaarheid ontmoeten de juiste vragers de passende aanbieders en aanbiedingen op de M.O.W. Deze enorme marktnabijheid en actualiteit hebben elk evenement al 40 jaar gekenmerkt, gekoppeld aan een unieke service die ook vandaag de dag nog ongeëvenaard is.

40 jaar – voor de organisatoren is dit niet alleen een terugblik op successen maar ook een vooruitblik op innovaties. Zo presenteert de M.O.W. zich in 2024: er zullen niet alleen veel actuele aanbiedingen zijn voor de consumentenmarkt en de gebruikelijke hoge kwaliteit van de exposanten, maar het jubileumevenement opent ook de gordijnen voor veel nieuwe producten van 22 tot 26 september: hal 2 krijgt een nieuwe indeling met nieuwe exposanten, in hal 3 wordt het aanbod van massief hout uitgebreid, in hal 4 wordt het aanbod aangevuld door nieuwe exposanten, in de hallen 5/6 wordt een "Internationale Business Area" gecreëerd met bekende en nieuwe partners, de hallen 10/11 krijgen een nieuw imago, in hal 12 ligt de focus op een nieuw concept, hal 19 wordt bijgewerkt met nieuwe leveranciers, de hallen 20/21 worden in een geoptimaliseerde vorm gepresenteerd, de hallen 22.1/2 zullen verrassen met een nieuwe indeling en gangpadindeling evenals met een uitgebreid aanbod en ook de hallen 23.1/2 zullen positief veranderen.

Van 22 tot 26 september 2024 wordt de 40e editie van M.O.W. gehouden.

Meer informatie:
M.O.W.
www.mow.de

Publicatiedatum: