Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
'Paar maanden sabbatical en een boek schrijven'

Ronald van Veen en Edelman BV na 20 jaar uit elkaar

Vorige week heeft Ronald van Veen afscheid genomen bij Edelman BV. "Eerst nu even een paar maanden sabbatical en een boek schrijven. Na 20 mooie jaren bij Edelman BV ga ik vanaf september kijken naar nieuwe mogelijkheden. Benieuwd wat er op mijn pad komt", deelt de oud-directeur op LinkedIn.



Binnen het assortiment van Edelman BV is er voor ieder wat wils. De collecties worden gekenmerkt door producten van keramiek, glas en metaal. Edelman BV heeft een groot assortiment kerstartikelen, zoals kerstbomen van Triumph Tree & Black Box Trees, verlichting van Luca Lighting, ornamenten van House of Seasons en de miniatuurwereld van LuVille. Daarnaast biedt Edelman BV een uitgebreid assortiment woonaccessoires en kunstbloemen, planten en bomen van Mica Decorations. In The Mood Collection biedt een uitgebreide collectie woontextiel waaronder kussens, tuinkussens en tafellinnen.



Meer informatie:
Edelman BV
Schinkeldijk 56
2811 PB Reeuwijk
+31 (0)182 398 200
www.edelman.eu

Publicatiedatum: