Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Bezorgers VSW Expeditie BV bezoeken showroom Rivièra Maison voor meubeltraining

Afgelopen week hebben de bezorgers van het logistieke bedrijf VSW Expeditie een bezoek gebracht aan de showroom van Rivièra Maison in Amsterdam voor de jaarlijkse meubeltraining.

"We kijken terug op een succesvol en aangenaam bezoek waarin veel geleerd is aan beide kanten," aldus Maarten van der Struik van VSW Expeditie. Tijdens deze training delen de verkopers van Rivièra Maison waardevolle informatie over de producten die het bedrijf verkoopt. Dit stelt de bezorgers in staat om beter op de hoogte te zijn van de producten die zij bezorgen.

Daarnaast hebben de bezorgers de kans om praktische informatie te delen die zij tijdens hun bezorgingen hebben opgedaan. Deze uitwisseling van kennis zorgt voor een betere afstemming tussen de verkopers en de bezorgers, wat uiteindelijk leidt tot een verbeterde service richting de klanten.

Door in gesprek te gaan met elkaar kunnen beide partijen leren hoe zij hun samenwerking verder kunnen verbeteren en de service naar de klanten kunnen optimaliseren.

Meer informatie:
VSW Expeditie B.V.
Transportcentrum 19
NL 7547 RT Enschede
Tel: +31 53 432 02 20
mvanderstruik@vsw.nl
www.vsw.nl