Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Denise van Keulen: ‘Tarkett maakt duurzaam bouwen toegankelijker'

Duurzaamheid vormt een van de belangrijkste uitdagingen voor de bouwsector, waarbij er nog veel onduidelijkheid heerst over hoe duurzaam bouwen en materiaalgebruik het beste kunnen worden ingevuld. Als antwoord op deze behoefte introduceert Tarkett, een toonaangevende producent van duurzame vloeren, de Green Building Cards. Deze heldere kaarten bieden inzicht in de potentiƫle milieu- en welzijnsimpact van hun producten.

Denise van Keulen, Communicatie Manager Sustainability bij Tarkett, gaat op het platform Duurzaam Ondernemen verder in op de duurzame aanpak van Tarkett.


Denise van Keulen, Communicatie Manager Sustainability bij Tarkett.

"Het is altijd belangrijk om te kijken naar de gehele levenscyclus van een product, inclusief einde levensduur. In de praktijk worden nog veel producten in deze fase verbrand, waardoor een hoge CO2-uitstoot vrijkomt. Voor het verkleinen van onze ecologische voetafdruk is het essentieel om ook deze fase mee te nemen in de berekening en hierover transparant te zijn", aldus Denise.

Lees hier het complete artikel.

Publicatiedatum: