Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

‘Suffige’ woonboulevard krijgt complete metamorfose voor miljoen euro

Het Woonhart in Zoetermeer krijgt een flinke make-over nu het in handen is van een nieuwe eigenaar. De woonboulevard, die al meer dan 25 jaar bestaat, kampt met verouderde kenmerken en een gebrek aan uitstraling. Of zoals het Algemeen Dagblad (AD) het omschrijft; 'een suffige woonboulevard'. Het Woonhart werd vorig jaar september overgenomen door vastgoedinvesteerder Westpoort. 23 miljoen euro werd er neergelegd voor de woonboulevard.



De renovatie, met een geschatte kostprijs van meer dan een miljoen euro, omvat onder andere een nieuwe huisstijl, logo en groenvoorzieningen. Benjamin Roobol, betrokken bij de renovatie, benadrukt de noodzaak van deze transformatie om het Woonhart nieuw leven in te blazen en weer aantrekkelijk te maken voor bezoekers. Ondanks dat het soms rustig lijkt in het Woonhart, zijn de ondernemers optimistisch over hun omzet.

Bron: AD

Publicatiedatum: