Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

JMT Floorcoverings neemt afscheid van John van de Merbel

Op woensdag 27 maart 2024 neemt JMT Floorcoverings afscheid van John van de Merbel. John is als ondernemer met zijn JMT International van enorm belang geweest voor de ontwikkeling van de expobranche tot het niveau van vandaag. Oprichter, inspirator, visionair: naar zijn voorbeeld en volgens zijn idee├źn is verhuur van beursmeubilair en tapijttegels binnen de EU met beschikbaarheid, mogelijkheden en service naar de hedendaagse top gebracht.Gestart vanuit de projectstofferingsbranche is JMT Floorcoverings voor John altijd de basis gebleven. Leveren en leggen van vloerbedekking was 'zijn vak', waar zijn zoon Marc hem in is opgevolgd. Met een duidelijk gedeeld DNA: 'geen betere raad dan voorraad' en 'eerst goed voor je mensen zorgen'. En dat weten ze bij JMT Floorcoverings ieder als geen ander. "De post-covid doorstart onder de vleugels van Marc en John van de Merbel was en is een warm bad. We zijn een team, vrienden .. eigenlijk gewoon een beetje familie. Gedreven door het grote sociale vermogen van John en Marc", aldus JMT Floorcoverings.

"Dankbaar voor alles wat hij voor ons heeft betekend zullen we John enorm missen. We vertrouwen op uw begrip dat we deze dag alle rust en tijd nemen om ons verdriet een plaats te geven, en de familie Van de Merbel te steunen bij dit voor hen haast onbevattelijke verlies", besluit het team van JMT Floorcoverings.

Meer informatie:
JMT Floorcoverings
Oliemolen 2
4671 HB Dinteloord
+31 (0) 167 528 339
info@jmtfloco.nl
www.jmtfloorcoverings.nl

Publicatiedatum: