Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Tenzo introduceert de Dakota collectie:

"Oneindig mogelijke combinaties met de plank"

De Zweedse meubelfabrikant Tenzo introduceert de Dakota collectie, een tijdloze opbergcollectie met een klassiek Scandinavisch ontwerp. Oorspronkelijk ontworpen als een modulair schappensysteem, heeft de collectie zich ontwikkeld om nieuwe vooraf geconfigureerde combinaties te omvatten, als een snelle manier om te beginnen.

Met tijdloos Scandinavisch ontwerp en flexibiliteit in gedachten heeft de gerenommeerde meubelontwerper Rutger Andersson Dakota gecreëerd, een veelzijdige opbergoplossing voor Tenzo. Het meubilair past zich aan verschillende behoeften en ruimtes aan en de kant-en-klare combinaties bieden opbergruimte voor elke kamer. De collectie bevat zijden in twee verschillende hoogtes, planken en deur- en lade-inzetstukken in drie volwassen en neutrale kleuren – Roomwit, Bosgroen en Schaduwzwart. De toevoeging van een werkbladschap maakt de opstelling compleet, wat zorgt voor een uitgebreide en samenhangende opbergoplossing.

Dakota 3-sectie schap in Bosgroen Dakota's modulaire ontwerp maakt eenvoudige aanpassing mogelijk, zelfs na montage. Je kunt de opbergruimte in de loop van de tijd uitbreiden en het uiterlijk van het schap naar behoefte wijzigen. Of je nu de voorkeur geeft aan een enkelvoudig open boekenrek of een meer uitgebreide driedelige opbergoplossing met werkruimte en deuren en lades, Dakota biedt talloze opties om aan je opbergbehoeften te voldoen. De planken en werkbladen zijn samen met de deur- en lade-inzetstukken gemakkelijk verplaatsbaar, waardoor een dynamisch en veelzijdig ontwerp mogelijk is dat aan evoluerende behoeften voldoet.

'Met een Dakota schap heb je een oneindig aantal mogelijke combinaties. Het is een zeer flexibel systeem en je kunt het uiterlijk zelfs na enige tijd gemakkelijk veranderen,' zegt Rutger Andersson.

'Dakota is niet zomaar een schap; het is een metgezel die met je meegroeit, naadloos overgaand van de kinderkamer naar je eerste appartement, en van gezinsleven naar volwassen leven. Dakota kan je door je hele leven volgen en er is een combinatie voor elke kamer en behoefte. De metalen zijden zijn elegant ontworpen, met ruimte voor plinten, terwijl de planken een glad oppervlak creëren zonder de noodzaak voor haken of bevestigingen. De deuren en lades hebben strakke, afgeronde handgrepen met elegante groeven voor een comfortabele grip. Met de nieuwe vooraf gedefinieerde Dakota schappencombinaties heb je alle mogelijkheden om een schap volledig naar je behoeften te creëren, maar krijg je een snelle en handige start.'

Meer informatie:
Tenzo
info@tenzo.se
www.tenzo.se

Mark van Betten, Algemeen Directeur Benelux
markvanbetten@tenzo.se

Publicatiedatum: