Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Grondige verbouwing by MAUT: "En dat werd tijd"

Momenteel wordt het kantoor van by MAUT grondig verbouwd. Dit is een servicegericht bedrijf dat interieurarchitecten, -merken en projectinrichters volledig ontzorgt. Het enkele glas, de radiatoren, ongeïsoleerde vloeren, wanden en plafonds maken plaats voor een geïsoleerde binnenschil, dubbel glas en een prachtige gevlinderde betonvloer met vloerverwarming. "En dat werd tijd", vindt eigenaresse Mirjam Klunder.


Mirjam Klunder en het kantoor van by MAUT.

Na Mirjam haar afstuderen als Textiel Ingenieur, deed zij jarenlang saleservaring op in de interieurmarkt. Waar zij haar kennis van technisch textiel en printprocessen toepaste, om hoogwaardige digitaal geprinte wandbekleding en interieurstoffen te ontwikkelen en te verkopen.

"Vanaf 1 april huren wij tijdelijk een kantoorruimte bij De Drentse Zaak. Het prachtige monumentale pand ligt in het centrum van Assen en beschikt over flexplekken, kantoren en vergaderzalen", laat Mirjam weten. Het post- en afleveradres blijft ongewijzigd.

Meer informatie:
by MAUT
Horstemerweg 2
9495 PC Winde
0651859900
info@bymaut.com
www.bymaut.com

Publicatiedatum: