Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"We geloven sterk in de internationale schijnwerpers"

Belgische Designfederaties bundelen krachten voor ADW 2024

Fedustria en Antwerp Design Week (ADW) slaan de handen in elkaar voor editie 2024 van Antwerp Design Week. Het centrale infopunt, genaamd The Club - Powered By Fedustria, zal gevestigd zijn in het historische gebouw 'Het Steen'.
Bezoekers kunnen hier een overzicht krijgen van alle exposanten, transportopties regelen en genieten van een gratis drankje. Deze locatie werd niet voor niets gekozen. Het bruisende stadsleven en het designevent kunnen op deze plaats elkaar versterken.


Het centrale informatiepunt, bekend als The Club - Powered By Fedustria, zal gevestigd worden in Het Steen.

Het infopunt wordt mogelijk gemaakt dankzij de steun van Fedustria – Belgofurn. Deze steun onderstreept het geloof in de kracht van samenwerking en het belang om België en Antwerpen als een design hotspot op de kaart te zetten.


Al heel wat bedrijven doen mee, zoals ook op deze kaart is te zien.

Kevin Snyders - Director BelgoFurn - benadrukt het belang van het samenbrengen van krachten. Fedustria, de Belgische Meubel-, Hout- en Textielfederatie, ondersteunt aangesloten meubel- en designbedrijven op verschillende domeinen (sociaal en economisch advies, juridische ondersteuning, duurzaamheid, innovatie etc.) en zet sterk in- op exportpromotie. "Als organisatie initiëren we diverse initiatieven om de internationale promotie van Belgische meubel- en designbedrijven te bevorderen", laat hij weten. "Antwerp Design Week vinden we een prachtig concept dat we zeer graag ondersteunen. We geloven sterk in de internationale schijnwerpers en willen gezamenlijk dit mooi verhaal naar buiten dragen. We zijn dan ook een fiere structurele partner waar we prominente plaats kunnen innemen in het hart van het event: The Club", aldus Kevin Snyders.

Meer informatie:
Antwerp Design Week
+32487288633
info@adw.life
www.adw.life

Fedustria
www.fedustria.be

Publicatiedatum: