Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Bram van der Boon aan de slag als accountmanager bij Bijlard International

Bram van der Boon is de nieuwste aanwinst van Bijlard International. Onlangs is hij aan de slag gegaan als accountmanager bij de lijmproducent uit Zoetermeer. "Met een schat aan ervaring en een tomeloos enthousiasme voor zijn nieuwe rol, heeft Bram zich al snel thuis gevoeld in ons team van vertegenwoordigers", laat Bijlard weten.


Bram van der Boon, accountmanager bij Bijlard International.

Bram is woonachtig in Ederveen en zal vanuit daar zijn rayon gaan bewerken. Zijn diepgaande kennis van de producten en klanten stelt hem in staat om waardevol technisch advies te bieden, terwijl zijn focus op het opbouwen van langdurige klantrelaties de hoeksteen vormt van zijn aanpak.

De 52-jarige Bram verwacht veel van zijn nieuwe baan en is nu al enthousiast. "Sinds mijn aanstelling word ik goed in het team opgenomen met de andere vertegenwoordigers, ik voel me nu al helemaal thuis", aldus Bram. "Omdat veel van deze producten en klanten voor mij niet nieuw zijn, kan ik een goed technisch advies geven. Daarnaast bouw ik het liefst klantrelaties op voor de lange termijn. Uiteindelijk is dat niet alleen voor Bijlard gunstig maar ook voor de klant."

Meer informatie:
Bijlard International
Platinastraat 141
2718 SR Zoetermeer
079 343 75 38
Info@bijlard.com
www.bijlard.com

Bram van der Boon
06-13069923
bram@bijlard.com

Publicatiedatum: