Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

West-Vlaamse Meubeldagen starten maandag

In de Vlaamse regio Kortrijk starten komende maandag (25 maart) de West-Vlaamse Meubeldagen. Tot en met 29 maart kunnen professionals in de meubelbranche zes Belgische meubelbedrijven, te weten bedding producent Revor Group, meubelfabrikanten Castle Line, Vipack, Meubar, Evan, en zetelfabrikant Demuynck. Zij openen op drie verschillende locaties hun deuren voor deze huisshow. Gepresenteerd worden de nieuwste collecties en innovaties aan een select publiek van belangstellenden uit de branche, die zich vooraf aan moeten melden.

Tijdens de West-Vlaamse Meubeldagen krijgen bezoekers de gelegenheid om de visie en stijl van elk merk te ontdekken. Of je nu op zoek bent naar interieurmeubelen, outdoormeubelen, designstukken, tijdloze ontwerpen of klassieke meubels, tijdens de West-Vlaamse Meubeldagen vind je als wederverkoper gegarandeerd wat je zoekt. Woordvoerder Robin Saelens benadrukt: "Dit evenement biedt een unieke kans om inspiratie op te doen en de nieuwste trends in de meubelbranche te ontdekken."

Fabrieksbezoeken
Op drie verschillende locaties in de regio Kortrijk kunnen bezoekers in alle rust de collecties bewonderen en inspiratie opdoen voor hun projecten. Naast het bekijken van de prachtige collecties krijgen zij ook de kans om fabrieksbezoeken te doen en te netwerken met vertegenwoordigers van de merken. Het is een mooie gelegenheid om de vakmensen achter de meubelmerken te ontmoeten en meer te leren over de productieprocessen en de filosofie├źn achter de ontwerpen.

Inschrijven
Geïnteresseerden kunnen zich eenvoudig inschrijven voor een bezoek aan de West-Vlaamse Meubeldagen via de website.

Meer informatie:
West-Vlaamse Meubeldagen
www.westvlaamsemeubeldagen.be