Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

'De juiste ondervloer voor laminaat'

Benieuwd welke ondervloer geschikt is voor jouw laminaat, waar je rekening mee moet houden in je keuze? Estillon zet het op een rijtje.

De juiste ondervloer bepaalt niet alleen de duurzaamheid en het comfort van je vloer, maar ook de geluidsisolatie en thermische eigenschappen. Met zoveel opties beschikbaar, kan het verwarrend zijn om de juiste keuze te maken. In dit blog bespreken we daarom alles wat je moet weten over ondervloeren voor laminaat, van materialen tot specificaties en tips voor het kiezen van de juiste dikte.Waarom een ondervloer belangrijk is
Laminaatvloeren staan bekend om hun duurzaamheid en veelzijdigheid. Echter, om de beste prestaties uit je laminaat te halen, is een hoogwaardige ondervloer onmisbaar.

Waarom?

  • Versteviging van de klikverbinding: een ondervloer biedt stabiliteit en versterking
  • Geluiddemping: het vermindert contactgeluid, wat essentieel is voor appartementen en woningen met onderburen
  • Isolatie: een goede ondervloer houdt warmte vast en verlaagt de energiekosten
  • Voor een optimale werking van de vloerverwarming hebben wij speciale ondervloeren die een lage warmteweerstand (R-waarde) hebben.
  • Bescherming tegen vocht: het voorkomt dat vocht uit de ondergrond het laminaat aantast, wat essentieel is voor langdurige duurzaamheid
  • Langere levensduur: een ondervloer verlengt de levensduur van je laminaatvloer

Tips voor het kiezen van de juiste ondervloer
Overweeg je wensen: denk na over je woonwensen, vloertype en eventuele specifieke vereisten, zoals geluiddemping of warmte-isolatie. Compatibiliteit: controleer of de gekozen ondervloer compatibel is met je laminaat en vloerverwarmingssysteem. Dikte: zorg ervoor dat de dikte van de ondervloer past bij de totale vloerconstructie en deurhoogtes.

Conclusie
"Met de juiste keuze kun je lang genieten van een comfortabele, duurzame en geluidsarme omgeving in je huis. Neem de tijd om je opties te onderzoeken en kies een ondervloer die past bij je behoeften en levensstijl. Bij twijfel is het altijd raadzaam om advies in te winnen, zodat je zeker weet dat je de beste keuze maakt voor jouw laminaatvloer", besluit Estillon.

Meer informatie:
Estillon
Linie 25
5405 AR Uden
+31 (0)413 427 427
info@estillon.nl
www.estillon.com

Publicatiedatum: