Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Futuristische productielijn voor volledig gerobotiseerde Austria Deuren

Om het schuren, aflakken op kleur en drogen van de Austria Deuren volledig te robotiseren, zijn ze hard bezig om een futuristische productielijn te implementeren bij Koninklijke Dekker in Vianen.



"Door de extreme nauwkeurigheid en de stofvrije omgeving zal de kwaliteit van het lakwerk naar verwachting ongeƫvenaard zijn. Tegelijkertijd beseffen we ook dat er, vooral in het begin, door de volledig software gestuurde bediening vast nog wel het een en ander mis zal gaan", legt Robbert Jan Dekker uit.



Hij vervolgt: "Los van het feit dat er een enorm gebrek aan vakmensen is in de bouw om de deur na montage in de woning af te lakken, is de kwaliteit van industrieel lakwerk per definitie veel hoger. Daarbij zien we momenteel ook een duidelijke verschuiving van gegronde- en voorgelakte deuren naar op kleur afgelakte deuren in de markt. Natuurlijk is goed beschermende verpakking, zorgvuldig transport en voorzichtigheid bij de montage van cruciaal belang."



Meer informatie:
Austria Deuren
De Werf 15
2544 EH Den Haag
www.deuren.nl

Publicatiedatum: