Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Bruno Mars ontwerpt luxueuze cocktail lounge

De beroemde zanger Bruno Mars staat klaar om het publiek opnieuw te betoveren met zijn nieuwste onderneming: The Pinky Ring. In samenwerking met het gerenommeerde wereldwijde ontwerpbureau Yabu Pushelberg, heeft Mars een extravagante cocktail lounge en jazzbar ervaring gecreëerd in het Bellagio Las Vegas.

Yabu Pushelberg, door Mars belast met het realiseren van zijn visie, heeft de interieurs, verlichting en styling van deze boeiende gelegenheid zorgvuldig vormgegeven. Bruno Mars' cinematografische concepten vertalend naar een weelderige zintuiglijke escapade op de bruisende Las Vegas strip.

Foto © Fabio Diena | Dreamstime.com

Ontworpen als een speeltuin voor volwassenen, doet The Pinky Ring denken aan een privé penthouse feest uit de jaren '70. Geïnspireerd door de Rat Pack, Sammy Davis Junior, de geest van Silk Sonic en muziekvideo verlichting, biedt The Pinky Ring een kijkje in het creatieve universum van Bruno Mars.

Het transformerende vermogen van verlichting begrijpend, zorgde Mars ervoor dat dit een cruciale rol speelde bij het vestigen van de aura en sfeer van The Pinky Ring. Het strategische verlichtingsontwerp, zorgvuldig samengesteld door Yabu Pushelberg, streeft ernaar de ervaring te verrijken.


Foto's: Yabu Pushelberg.

De reis begint zodra gasten aankomen bij de cirkelvormige schermgevel, die The Pinky Ring afschermt van externe factoren zoals casino verlichting en geluid. Bij binnenkomst worden gasten omhuld in een schemerig verlichte spiegelgang, versierd met Bruno Mars' Grammy Award collectie. Fungerend als een hedendaagse museumachtige tentoonstellingsruimte, zet deze gang de toon voor de meeslepende ervaring die wacht binnen The Pinky Ring.

De aankomstroute leidt naadloos naar het hart van The Pinky Ring: de verzonken Conversation Pit. Met een oppervlakte van 5.000 vierkante voet, dient dit centrale gebied als het middelpunt, waar gasten de kans krijgen om gezien te worden in een omgeving die uitstraalt met verfijning en allure.

Bron: yabupushelberg.com

Publicatiedatum: