Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Action ziet operationele winst met 34% toenemen

In 2023 behaalde Action een netto-omzetstijging van 27,8% tot €11,3 miljard. Het bedrijf voegde 303 nieuwe winkels toe en exploiteerde in totaal 2566 winkels in 11 landen. De operationele winst steeg met 34% naar €1.615 miljoen. Action creëerde 8988 banen en had 69.040 medewerkers van 155 verschillende nationaliteiten in dienst.Action voltooide de voorbereidingen voor haar marktintroductie in Portugal. De eerste winkel opende in het district Porto op 29 februari 2024, gevolgd door een tweede winkel in het district Coimbra. De eerste twee winkels werden begroet met lange rijen klanten buiten en voor de kassa's, wat wijst op een veelbelovende start voor Action in haar 12e Europese markt.

CEO van Action, Hajir Hajji: "Onze aantrekkelijke en flexibele formule heeft opnieuw bewezen de basis van ons succes te zijn. We hebben de prijzen van veel van onze producten verlaagd, waardoor onze klanten kunnen profiteren van verbeterde leveringscondities. In 2023 verwelkomden we gemiddeld 15,3 miljoen klanten per week in onze winkels. Ik ben zeer trots op onze 69.040 toegewijde collega's die dit groeiende aantal klanten hebben bediend. We hebben 3.183 collega's intern gepromoveerd, waarmee we hun professionele ontwikkeling ondersteunen en de DNA van Action behouden."

Meer informatie:
Action
www.action.com

Publicatiedatum: