Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Easysofa, Het Anker, DS Meubel en DN Design

Vier meubelproducenten uit Land van Maas en Waal bundelen krachten voor huisshowdagen

Op 8, 9 en 10 april zetten vier meubelproducenten uit het Land van Maas en Waal hun deuren open voor de huisshowdagen. De deelnemende bedrijven zijn Easysofa, Het Anker Meubelindustrie, DS meubel en DN Design.

De meubelproducenten liggen allemaal in het Land van Maas en Waal en willen met deze huisshowdagen hun krachten bundelen, door klanten te verwelkomen in hun showrooms om de nieuwste voorjaarscollecties te bewonderen.


Impressie van de bankencollectie van Easysofa.

Easysofa
Easysofa is een jong, enthousiast en dynamisch bedrijf dat dagelijks bezig is met de ontwikkeling en productie van eigentijdse zitmeubelen. Deze passie voor meubelen kenmerkt zich door het gebruik van de beste materialen en de grote verscheidenheid in de collecties. ''Door intensief samen te werken met zorgvuldig geselecteerde partners, zijn we in staat om in een kort tijdsbestek een complete collectie te ontwikkelen. Easysofa is internationaal opererend en bedient zowel kleinere, individuele afnemers als grote inkoopcombinaties in zowel binnen- en buitenland.

Adres: Van Heemstraweg 42-04 te Benden-Leeuwen
info@easysofa.com
www.easysofa.com


Blake hoek Be Lovely van Het Anker.

Het Anker
Het Anker is één van de grootste producenten van zitmeubelen in Nederland. ''Wij voeren een brede collectie en verkopen deze succesvol in binnen- en buitenland. Begonnen als kleine stoffeerderij in 1928 zijn we uitgegroeid tot een zitmeubelproducent van internationale allure met export naar meer dan 30 landen.''

Adres: Westerhout 7, Druten
info@het-anker.nl
www.het-anker.nl

DS Meubel
DS Meubel is een dynamisch bedrijf dat al 25 jaar meubelen produceert voor zowel indoor, outdoor & ook voor de zorg. ''We leveren standaard meubelen maar ook maatwerkmeubelen voor ieder interieur. De gehele collectie wordt handgemaakt in eigen productie in Druten. Naast het ontwerpen en produceren van de DS Meubel en Chill-line collectie, worden ook verschillende projectmatige opdrachten aangegaan.

Adres: Energieweg 64, Druten
info@dsmeubel.nl
www.dsmeubel.nl


Asymmetrische bank van DN Design.

DN Design
Dutch New Design. Het bedrijf bestaat al ruim 35 jaar. In het pand te Druten worden handmatig zitmeubelen gemaakt die de tijd kunnen doorstaan. ''In de details is onze liefde voor het vak zichtbaar. Bank na bank, gemaakt door vakmensen. Eerlijke producten, van binnen en van buiten. Wij maken klassiekers en klassiekers van de toekomst, gewoon met onze handen.''

Adres: Lageweg 22A, Druten
info@dn-design.com
www.dn-design.com