Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

800 bouwmarktmanagers, ondernemers en collega’s bijeen in Veghel

Zo'n 800 bouwmarktmanagers, ondernemers en collega's van de hoofdkantoren van de bouwmarktketens Gamma, Karwei en Gamma België kwamen dinsdag 19 maart bijeen in Veghel. "Een bijzondere gelegenheid waarbij iedereen elkaar weer eens kon spreken, informatie kon delen en vooral weer eens in een feestelijke sfeer heeft kunnen ervaren hoe alle onderdelen van onze formules echt samen ons succes bepalen", laat Intergamma weten.Al decennia lang zijn de vertrouwde bouwmarktformules van Intergamma het nummer 1 adres voor alle doe-het-zelvers, beginnend én ervaren. In alle bouwmarkten wordt elke dag keihard gewerkt om met een ijzersterk assortiment en vooral met aandacht voor élke klusser dit succes te realiseren.

Drie bouwmarkten staken er afgelopen jaar met kop en schouders bovenuit en mogen zich Bouwmarkt van het Jaar noemen binnen hun formule. Op het podium van Theater de Blauwe Kei ontvingen zij dinsdag van Intergamma's CEO, Joost de Beijer, een prachtige wisseltrofee met cheque en natuurlijk zijn welgemeende felicitaties.

Van harte proficiat aan de complete winkelteams van deze drie bouwmarktmanagers: Maarten Vorisek van Gamma Katwijk (Goedhart), Bart Burggraaff van Karwei Bodegraven (Burggraaff) en Jonas Vanvught van Gamma Waregem (Bourrelier) in België.

Meer informatie:
Intergamma
www.intergamma.nl

Publicatiedatum: