Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Nieuwe woonwinkel Decorette in Werkendam

Bas en Leonard Ritmeester: ‘Nu zijn we echt van het begin tot het eind betrokken'

Zo vader zo zoons... vader Ritmeester heeft jarenlang zijn eigen bouwbedrijf gerund. Toen hij z'n pensioenleeftijd bereikte, is hij gaan werken in de bouwmarkt van zijn zonen. De broers Bas en Leonard runnen sinds 2020 een Hubo winkel in Werkendam. Afgelopen maanden is de winkel helemaal veranderd en is er een nieuwe Decorette winkel gebouwd in de Hubo. "Je kunt nu echt voor alle woonwensen bij ons terecht, van begin tot eind. We kunnen het hele huis aanpakken van vloeren tot muren en van trapbekleding tot raamdecoratie. Mensen vinden het fijn om alles op één adres te kunnen regelen."

De gloednieuwe winkel straalt één en al frisheid uit, zodra je het pand van Hubo binnenloopt dan kun je er eigenlijk al niet om heen. "In de Decorette winkel adviseren we mensen voor de complete inrichting van het huis, denk daarbij aan behang, woonaccessoires tot vloeren. We beginnen in principe met een adviesgesprek. Daaruit volgt een interieurplan dat we verder in de winkel bespreken waar alle materialen en stalen beschikbaar zijn," legt Bas uit. "De winkel is nu zo ingericht dat we ook de service van Hubo kunnen combineren met het advies en aanbod van Decorette. Vanuit de winkel kun je zo naar het verfplein voor kleuradvies en kies je uit de mooiste verlichting voor iedere ruimte."Je laat écht wat achter bij de klant
We doen al veel maatwerk, vooral veel deuren en kasten op maat. Met de nieuwe Decorette winkel kunnen we klanten adviseren met hun complete wooninrichting. Het vertrouwde vakteam zorgt voor al het uitvoerende werk. "Van meten & maken van gordijnen, het inhangen van een deur, vloeren leggen en het schilderen van een woning. Zo kunnen we iedere klant optimaal bedienen en ben je bij ons in één keer klaar," aldus Bas. "We zijn echt een familiebedrijf, mijn vader werkt nog altijd vol enthousiasme mee en mijn 6 broers zijn ook in touw in het bedrijf. Dit werkt heel fijn, we weten wat we aan elkaar hebben. Het geeft gewoon een goed gevoel om 's ochtends bij een huis aan te komen en einde middag te vertrekken met een mooi eindresultaat. Een op maat gemaakte inloopkast, prachtig behang op de muur of raamdecoratie op maat."

Feestelijke opening
Op 25 maart vindt de feestelijke opening plaats van Decorette Werkendam. Kom sfeer snuiven, stoffen voelen, ogen strelen, kleuren kiezen. Van glanzende gordijnen tot een stoer, hoogpolig tapijt. Van knuffelige kussens tot een magische make-over.

"We zijn heel blij met de nieuwe winkel in Werkendam," aldus Danielle de Haas, Accountmanager bij Decorette. "Bas en Leonard zijn heel ondernemend, en hebben een mooie formule in handen met de twee winkels. We wensen hen heel veel succes!"Meer informatie:
Decorette Werkendam
Vierlinghstraat 9-11
4251 LC Werkendam
(0183) 50 13 29
www.decorette.nl

Publicatiedatum: