Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Panelen kunnen binnen en buiten het frame schuiven

Eigenaar Wim Klomp: 'Een brutaal meubel voor de toekomst, dat is het verhaal van BRANI'

Wonen in een dynamische wereld vraagt om meubels die meebewegen, letterlijk en figuurlijk. Dit is precies waar BRANI voor staat, een naar eigen zeggen revolutionair concept in de wereld van interieurdesign. Wim Klomp is vanaf het begin nauw betrokken bij het jonge merk. Hij vertelt meer over de inspiratie achter dit project en de visie voor de toekomst.


Volgens Wim Klomp is het niet alleen een kast, maar ook een statement.

"Een 'levende' kast, een brutaal meubel voor de toekomst, dat is het verhaal van BRANI. Zeg maar gerust een ware revolutie," zo steekt Wim zijn mening niet onder stoelen of banken. Het idee achter BRANI is even eenvoudig als vernieuwend: een modulaire kast die niet vastzit aan vaste voor- of zijpanelen. "Het is brutaal, minimalistisch en Dutch design boordevol verrassingen," legt Wim uit. De panelen kunnen binnen en buiten het frame schuiven, of er zelfs helemaal uit worden gehaald, waardoor BRANI een veelzijdige en aanpasbare toevoeging aan elk interieur wordt. Er is dus geen vaste voor- of zijkant, waardoor een toepassing als roomdivider mogelijk is.

Met 12 verschillende modellen en 30 kleuren biedt BRANI volgens Wim eindeloze mogelijkheden voor personalisatie. "Losse verschuifbare panelen zorgen ervoor dat je het uiterlijk van BRANI op elk moment kunt aanpassen," voegt hij toe. Het is niet alleen een kast; het is een statement, een expressie van individualiteit zo vat hij het samen.


Duurzaam
Maar BRANI gaat verder dan alleen esthetiek. Het is ook een duurzame keuze. "Niet alleen een uniek dynamisch design, maar ook een circulaire duurzame oplossing," legt Wim uit. "Aluminium en metaal, materialen die voor 90% in de kast worden gebruikt, worden gerecycled. En als je je interieur wilt veranderen, kan BRANI mee veranderen. Gebruikte panelen worden teruggenomen en je kunt kiezen voor panelen in een andere kleur. Dat is pas echt duurzaam!"

Maar hoe maak je BRANI eigen? Wim legt uit dat BRANI jou de controle geeft. "Met BRANI breng je een interieur tot leven," zegt hij. Op de website Brani.nl vind je een 3D-configurator waarmee je elk model naar eigen wens kunt aanpassen. "Maar je bent ook welkom op de Playground, waar je BRANI zelf live kunt samenstellen. Hier ontdek je ook de nieuwste kleurentrends en kun je een kijkje nemen achter de schermen van de productie", nodigt hij belangstellenden uit.

"BRANI is in alles anders," concludeert Wim tot slot. En met een glimlach voegt hij eraan toe: "Het is niet alleen een meubelstuk; het is stuk een beleving, een symbool van vrijheid en creativiteit in je eigen huis."

Meer informatie:
BRANI
Edisonweg 15
3404 LB IJsselstein UT
+31 (0) 30 30 75 463
info@brani.nl
www.brani.nl