Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Søstrene Grene komt dit voorjaar naar Haarlem

Op 29 maart opent Søstrene Grene een gloednieuwe winkel in het centrum van Haarlem. De nieuwe winkel opent volgens het winkelconcept 'Retail for the Senses' - een concept dat door klanten in andere Nederlandse steden warm is ontvangen. In het hart van Haarlem kunnen bezoekers het bekende assortiment van Søstrene Grene ontdekken op het gebied van interieur, hobbyartikelen, speelgoed, keukengerei, schrijfwaren en meer.Een unieke ervaring
Een bezoek aan de winkel biedt de mogelijkheid om Søstrene Grene's nieuwste winkelconcept 'Retail for the Senses' te ervaren. Met dit concept heeft de Deense winkelketen een unieke winkelervaring ontworpen die de zintuigen prikkelt en uitnodigt voor een ontdekkingsreis.

De winkelketen heeft gewerkt aan de ontwikkeling van het bekende labyrint van Søstrene Grene, zodat het geheel natuurlijker is geworden. Verder heeft het idee van 'een stad' als inspiratie gediend en zijn er grote pleinen met productcategorieën in het winkelontwerp opgenomen, zodat klanten tijdens hun bezoek kunnen stilstaan bij bepaalde thema's en dit verder kunnen ontdekken.

CEO en mede-eigenaar van Søstrene Grene, Mikkel Grene, kijkt uit naar de opening van de winkel in Haarlem en zegt: "Ik kijk ernaar uit om een beetje van Søstrene Grene's 'Hygge' naar Haarlem te brengen. Het is een spannende tijd voor Søstrene Grene met zoveel nieuwe winkelopeningen, en we zien elke winkel als een nieuwe kans om meer klanten een geweldige ervaring te bieden. Dat is waar het bij Søstrene Grene allemaal om draait en daarom zijn locaties als Haarlem, met een levendige en gezellige sfeer ideaal voor ons." zegt Mikkel Grene.

Feestelijke opening
De opening van de winkel in Haarlem wordt gevierd met een groots evenement op 29 maart. Op deze dag zijn bezoekers welkom voor een feestelijke bijeenkomst met een rode loper en live klassieke muziek. Ook ontvangen de eerste 120 klanten een voucher voor een getuft vloerkleed van Søstrene Grene.

Mogens Schmidt, de Søstrene Grene partner achter de nieuwe winkel en de andere Nederlandse winkels, kijkt ernaar uit om de nieuwe vestiging in Haarlem te openen en het nieuwe winkelconcept verder neer te zetten: "We kijken ernaar uit om de nieuwe winkel in de Haarlemse binnenstad te openen en de inwoners van Haarlem en omstreken uit te nodigen om zich onder te dompelen in Søstrene Grene's sensorische winkelconcept vol avontuurlijke elementen. We doen ons uiterste best om de openingsdag feestelijk en bijzonder te maken en we hopen zoveel mogelijk tevreden klanten te zien."

Met deze nieuwe winkel heeft Søstrene Grene 17 winkels in Nederland. De winkel in Haarlem is de vijfde Nederlandse vestiging die volgens het nieuwe winkelconcept wordt geopend.

Meer informatie:
Søstrene Grene
Anegang 6-8
2011 HS Haarlem
www.sostrenegrene.com

Publicatiedatum: