Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Met online ontwerptool van 3D Config

'I Love Parket zet nieuwe standaard voor vloerontwerp'

Martens Hout introduceert I Love Parket, een nieuw onderdeel van hun I Love Hout reeks. Op de nieuwe website zullen klanten hun eigen vloer kunnen ontwerpen met behulp van een 3D configurator.

Martens Hout biedt naast maatkasten nu ook parketvloeren aan via de nieuwe website van I Love Parket. Met al meer dan honderd jaar ervaring in kwaliteitshout blijft het bedrijf zich focussen op de toekomst, een nieuwe website met online configurator kan daarbij niet ontbreken."Een omnichannel aanpak wordt stilaan erkend door de maakindustrie als een waardevolle toevoeging aan de bedrijfsaanpak." zegt Stijn De Witte, CEO van Flux. "Klanten kunnen online de verschillende opties verkennen en hun verkoop afronden in de toonzaal, die keuzemogelijkheid vinden klanten fijn. Door onze expertise in digitale oplossingen te combineren met de visie van I Love Parket, hebben we een krachtige en veelzijdige tool gecreƫerd. Dit markeert een spannende stap voorwaarts in de vloer industrie."

Klanten kunnen voortaan hun ideale vloer ontwerpen via een configurator, ontworpen door 3D Config. Met de configurator kunnen klanten een breed scala aan opties verkennen, waaronder verschillende vloermaterialen, patronen, kleuren en afwerkingen. De vloer wordt meteen getoond in een realistische ruimte, zodat snel duidelijk wordt hoe de vloer er in het eigen huis zou uitzien.

Klanten kunnen thuis of op een beurs hun ideale vloer genereren en meteen een offerte ontvangen. Achteraf bezoeken ze de toonzaal en ronden ze de verkoop af met behulp van de verkopers. I Love Parket biedt zo een handige oplossing voor de gemiddelde doe-het-zelver, na het configureren van je vloer wordt thuis een kant-en-klaar pakket geleverd om je vloer zelf te installeren. Achter de schermen wordt dan weer het hele bedrijfsproces geautomatiseerd, wat de verkoper best wel wat tijd bespaart. Zo wordt bijvoorbeeld na een aankoopbevestiging de informatie door de configurator meteen doorgestuurd naar alle departementen.

Meer informatie:
3D Config
Frankrijklei 67
2000 Antwerpen
tel. +32 485 40 26 71
www.3dconfig.be
www.3dconfig.com
www.iloveparket.be

Publicatiedatum: