Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Sustainable Brand Index 2024: Ikea branchewinnaar met meubels en decoratie

Ikea wordt door consumenten als het meest duurzame merk gezien in de categorie meubels en decoratie. Uit resultaten van de Sustainable Brand Index 2024 blijkt dat Ikea de branchewinnaar is in de categorie meubels en decoratie en dat de Zweedse multinational in de totale lijst op nummer zes staat."Dit resultaat laat zien dat onze voortdurende agenda om een positieve impact te maken ook door de Nederlandse consument wordt gewaardeerd. We werken dagelijks aan onze visie om een beter dagelijks bestaan voor zoveel mogelijk mensen te realiseren en zijn dankbaar en trots dat zoveel klanten, partners en medewerkers ons hierin ondersteunen. Samen streven we naar een betere, duurzamere toekomst", aldus Alessandra Zini, CEO Ikea Netherlands.

De Sustainable Brand Index is Europa's grootste onafhankelijke merkonderzoek naar de perceptie rondom duurzaamheid. In het onderzoek uit 2024 zijn 12.000 Nederlanders tussen de 16 en 75 jaar geïnterviewd en zijn in totaal 223 merken in 22 sectoren beoordeeld.

Meer informatie:
Ikea
www.ikea.nl

Publicatiedatum: