Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Advertorial

Wonen in balans: de voordelen van zelfvoorzienende energie

Steeds meer woningbezitters stappen vaker over op zelfvoorzienende energie. Zowel in bestaande bouw als in nieuwbouwwoningen is dit namelijk erg makkelijk te integreren. Het beste van alles? Deze keuze brengt een hoop voordelen met zich mee. Het is dus ook meer dan logisch dat je interesse op dit gebied is gewekt en dat je er dus graag wat meer over komt te weten.

Enorm bedrag aan vaste lasten besparen
Maak je de keuze om in huis te starten met verduurzaming? En kies je daarom voor een erg slimme investering, zoals zonnepanelen kopen? In dat geval kan het zomaar zo zijn dat je een mooi bedrag bespaart op je vaste lasten. En, laten we eerlijk zijn, dit bedrag komt vandaag de dag maar al te goed van pas voor een aantal andere vaste lasten, zoals het behalen van de hypotheek of het abonnement van je telefoon.

Duurzaam steentje bijdragen aan planeet
Naast dat het verduurzamen van de woning een grote bijdrage kan leveren aan het verlagen van de vaste lasten, draag je ook nog eens een duurzaam steentje bij aan de planeet. Kies daarom altijd voor een investering van een specialist zoals homeqgo. Je kunt daardoor vertrouwen op een product van de hoogste kwaliteit die ook nog eens een leven lang meegaat. Maar ook de installatie van de verduurzamende producten is hier in goede handen. Van A tot Z kun je dus helemaal worden ontzorgd en je kunt hierdoor ook nog eens flink wat tijd en energie besparen.

Oplossingen zelfvoorzienende energie toegankelijker
Ga je je wat meer verdiepen in het aanbod aan verduurzamende maatregelen voor bij jou in huis? Dan kom je er snel achter dat er enorm veel mogelijk is. Hierdoor zijn de oplossingen voor zelfvoorzienende energie in huis toegankelijker dan ooit. Fijn om te weten, is dat je vaak in aanmerking komt voor een aantrekkelijke subsidie op het moment dat je gaat verduurzamen in huis. Hierdoor hoef je dus vaak ook niet de hoofdprijs te betalen voor de verduurzamende maatregelen. Doe daar dus altijd even het nodige onderzoek naar, zodat je niet achter het net vist.

Publicatiedatum: