Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Haier Europe benoemt Neil Tunstall tot CEO

Haier Europe heeft Neil Tunstall als nieuwe Chief Executive Officer aangesteld. Hij zal begin april 2024 starten en de leiding nemen over de Europese regio, met het hoofdkantoor in Italië en goed voor zo'n 10.000 werknemers, een sales groep in meer dan 50 landen en 7 productielocaties. Tunstall vervangt Yannick Fierling, wiens beslissing om het bedrijf te verlaten.

'De heer Tunstall is een internationaal ervaren bedrijfsleider met een sterke marketing- en commerciële achtergrond. Neil Tunstall zal de regio leiden om de langetermijn contact voor klanten en consumenten in de regio te blijven bevorderen, en Haier Europe te positioneren als de eerste consumentenkeuze voor slimme thuisoplossingen.

Neil Tunstall: 'Ik ben dankbaar om aangesteld te zijn om Haier Europe te leiden. Het is een bedrijf met een mooie productie- en merkenportfolio, een getalenteerd team en een benijdenswaardige reputatie als leider in de industrie van grote huishoudelijke apparaten. Ik ben overtuigd van de kracht van de fundamenten van Haier Europe en het potentieel, en ik kijk ernaar uit om voort te bouwen op het geweldige werk dat al is verricht. Ik zal zeer gericht zijn op het samenwerken met het centrale team van Haier Europe en de markten om voorop te blijven lopen in innovatie in producttechnologie en scenario-gebaseerde oplossingen, terwijl we miljoenen mensen over de hele wereld bedienen die elke dag onze producten gebruiken.'

Hij heeft de afgelopen zeven maanden bij Haier gediend als Managing Director van VK & Ierland, waarbij hij de markt leidde naar het doel om het nummer één bedrijf te zijn. Hij zal zijn verantwoordelijkheden voor de markt behouden totdat een opvolger is aangesteld.

Meer informatie:
Haier
www.corporate.haier-europe.com

Publicatiedatum: