Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Peter Kok van interieurstudio De Pelikanen: "Beschouw me als een levenskunstenaar"

Peter Kok, opgegroeid in café De Volendammer onder het toeziend oog van zijn oma, bekend als 'Tante Marie', heeft een kleurrijke jeugd gehad in Hoorn. Na jaren achter de bar te hebben gestaan, zocht hij een nieuwe manier om zijn creativiteit te uiten en maakte de overstap naar de antiek- en meubelbranche. Hij begon met 't Grenen Huisje in Blokker, dat later evolueerde naar Studio de Pelikanen, waar hij nu trots zijn werk presenteert. "Noem me van alles, behalve een kunstenaar, of beschouw me als een levenskunstenaar, dat dekt de lading beter", zegt Peter Kok tegen Rodi.nl.


Luciano en Peter Kok.

Peter ontdekte de kunst van houtbranden tijdens een reis door Amerika, wat resulteerde in veel vraag naar zijn werk, vooral vanuit horecazaken en particulieren. Hij begon met het maken van op maat gemaakte planken en tafels, naast zijn voortdurende passie voor schilderen. Zijn schilderijen variëren in stijl en worden gekenmerkt door het gebruik van verschillende inkt- en verfsoorten, gecombineerd met epoxy en moderne technieken.

Met zijn zoon Luciano vormt Peter een goed team, waarbij Luciano excelleert in het geordend en systematisch maken van de tafels, terwijl Peter zijn creativiteit de vrije loop laat. Deze samenwerking tussen vader en zoon versterkt hun werk en biedt hen beiden veel voldoening.

Bron: Rodi.nl

Meer informatie:
Studio De Pelikanen
info@studiodepelikanen.com
www.studiodepelikanen.com

Publicatiedatum: