Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Velderhof Amstelveen:

"Men snapt dat je niet op zoek bent naar een dertien-in-een-dozijn zitoplossing"

"Zodra je een voet binnen de deur zet in de winkel weet je dat je op een bijzondere plek bent beland. Hier vind je niet zomaar meubels, maar ware schatten die elk interieur kunnen opfleuren", aldus Velderhof uit Amstelveen.Wat deze plek volgens hen bijzonder maakt, is de unieke ervaring van meubels kopen in een ruim opgezette showroom. Hier kun je elk meubelstuk uitproberen en voelen of het aan je verwachtingen voldoet, terwijl de kwaliteit in elk detail merkbaar is.

Velderhof wil zich onderscheiden door de unieke karakters van de meubelstukken. "Men snapt dat je niet op zoek bent naar een dertien-in-een-dozijn zitoplossing, maar naar iets wat echt bij je past. Daarom bieden ze een breed scala aan personalisatie-opties, zodat jouw nieuwe meubel voelt als een maatpak. Of het nu gaat om het kiezen van de perfecte kleur of het juiste materiaal, bij Velderhof is het allemaal mogelijk."Bron: Amstelveens Nieuwsblad

Meer informatie:
Velderhof
www.velderhof.nl

Publicatiedatum: