Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Belgisch designmerk Home Studyo lanceert collectie 'opgeblazen' gebruiksvoorwerpen

Het nieuwe Belgische designmerk Home Studyo lanceert de eerste collectie, Blow Up. Home Studyo werd opgericht door Mathieu Van Damme (Case Studyo) en Esther Noben (Toykyo) en creëert speelse keramische gebruiksvoorwerpen die dienen als artistieke verhalen in het dagelijks leven.

Home Studyo wil een alternatief bieden voor duur en exclusief collectible design enerzijds, en onpersoonlijke massaproductie anderzijds. Ze creëren handgemaakte, betaalbare en alledaagse gebruiksvoorwerpen met een twist. De objecten zijn vrolijk en kleurrijk, herkenbaar en toch anders, waardoor het inspirerende blikvangers worden in elk huis.De Blow Up-collectie is een hedendaagse, speelse knipoog naar de opblaasbare plastic strandartikelen die herinneren aan jeugdig en zorgeloos zomerplezier. De objecten van Home Studyo - niet in plastic maar in keramiek - worden allen handgemaakt in Portugal.

Qua vorm zijn de objecten direct herkenbaar als vazen, bloempotten, spiegels en karaffen. Maar dankzij de levendige kleuren en de speelse, vrolijke, tromp-l'oeil-achtige benadering van de opgeblazen keramiek, wordt er een nieuwe, tactiele dimensie toegevoegd. Ze nodigen uit om aangeraakt te worden, gebruikt te worden, om plezier te brengen in het dagelijks leven.

Naast de Blow Up Collectie is Home Studyo ook van plan om samen te werken met kunstenaars om naast hun eigen ontwerpen ook collecties in beperkte oplage aan te bieden.

Meer informatie:​​
Home Studyo (​Pop-up take-over in Oh La La Gent)
​Bisdomkaai 14
​9000 Gent
www.homestudyo.be

Publicatiedatum: