Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Registreer je gratis bezoek aan Flanders Flooring Days 2024

Wie binnenkort naar Vlaanderen trekt om de trends in de wereld van soft en hard flooring te ontdekken, komt niet van een kale reis terug. Alle toonaangevende bedrijven zijn verzameld in The Hub – Kortrijk Xpo of in hun showroom op enkele kilometers afstand vanaf The Hub. Registreer vooraf uw deelname aan de deelnemers vooraf om alles uit uw bezoek te halen. Zo verloopt je bezoek bijzonder efficiënt en vindt je de tijd om te netwerken en te in een bourgondische setting.

Van 13 tot en met 16 mei verwelkomt Flanders Flooring Days alle professionals met een passie voor vloeren: als deelnemer of als bezoeker. Omdat uw tijd kostbaar is, zet de organisatie in op een efficiënt afsprakensysteem. Je geeft bij registratie aan welke showrooms en bedrijven in the Hub je wenst te ontmoeten, zij nemen rechtstreeks contact op om uw bezoek vast te leggen. Zo garandeer je een vlot bezoek.

Die registratie is gratis en vanaf vandaag mogelijk. Je kan bovendien gebruikmaken van de gratis shuttle service tussen The Hub in Kortrijk – waar meer dan 45 deelnemende bedrijven te vinden zijn – en14 showrooms op locatie. Alle informatie over de deelnemers is verzameld op de website.4 must-visits in The Hub
Het Zwitserse Fabromont AG pakt tijdens Flanders Flooring Days uit met zijn unieke textiele vloerbedekking Kugelgarn. Door zijn uitzonderlijke design en hoge kwaliteit integreert deze innovatie naadloos in elk architectonisch concept. De ontwerpmogelijkheden zijn eindeloos en veiligheid en sfeer zijn steeds gegarandeerd. Kugelgarn is verkrijgbaar als kamerbreed tapijt en als modulaire producten en tegels. De modules worden geproduceerd zonder zware backing en zijn verkrijgbaar in verschillende formaten. De vloerbedekking wordt vooral gebruikt in de kantoor- en onderwijssector. Ontdek deze combinatie van esthetiek, zuinigheid en duurzaamheid zelf op stand 128 in The Hub.

Een andere grootheid in de wereld van soft flooring is de internationale tapijtfabrikant Betap. Zijn krachtige tapijtoplossingen zijn ontworpen met kwaliteit, service, het milieu, de veiligheid van hun werknemers en de toekomst van de gemeenschap in het achterhoofd. Betap groeide uit van een lokale leverancier van biezen matten tot de innovatieve speler die ze vandaag zijn, met moderne productielijnen en ISO-certificering. Deze Nederlandse producent is te vinden op stand 108 in The Hub.

De Gerflor Groep ontwerpt, produceert en verkoopt een innovatief, decoratief, milieuvriendelijk assortiment aan vinylvloeroplossingen, waaronder clic- en vermijdbare systemen. De producent biedt alles aan om interieurs te verbeteren, van installatie tot afwerking. Met zijn productiefaciliteit in Frankrijk zet het in op milieuvriendelijke vloeren die aansluiten op elke wens van de consument, of die nu residentieel of professioneel is. Ontdek het volledige gamma op stand 119 in The Hub.

Benieuwd naar de toepassingen van geweven vinyl, dan is een bezoek aan TUULI FLOORING een must. Dit nieuwste merk onder de paraplu van de LTA-groep brengt een retail- en projectgeoriënteerde geweven vinylvloeroplossing, ontworpen en geproduceerd in België. Subtiele lijnen en aantrekkelijke kleurvariaties worden gecombineerd met alle voordelen van een harde textielvloer. De LTA-groep stelt tijdens Flanders Flooring Days ook Ruglines voor: mid- en high-end tapijtboorden om allerlei types vloerkleden af te werken. Leer beide van dichtbij kennen op stand 106 in The Hub.

Meer informatie:
Flanders Flooring Days
www.flandersflooringdays.com

Publicatiedatum: