Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
'Een gerespecteerde persoonlijkheid binnen de parketindustrie'

In memoriam: Gerard Martens sr., oprichter van Gemar Parket B.V.

Met diepe droefheid deelt de directie van Gemar Parket B.V. bij monde van Rob Brouwers het nieuws dat gisteren, op donderdag 14 maart 2024, Gerard Martens is overleden. Hij was een gerespecteerde en geliefde persoonlijkheid binnen de parketindustrie. Zijn aanwezigheid zal gemist worden door vele parketbedrijven, concullega's en leveranciers.

Gerard Martens was de grondlegger van Gemar Parket B.V., een toonaangevend parketbedrijf met vestigingen in Helmond, Eindhoven en Rosmalen. Onder zijn leiding heeft Gemar Parket zich ontwikkeld tot een gewaardeerde speler in de sector, bekend om zijn vakmanschap en kwaliteit.

Naast zijn betrokkenheid bij Gemar Parket was Gerard Martens ook de oprichter van Zabolak, een bedrijf gespecialiseerd in het behandelen van vloerdelen voor zowel de nationale als internationale markt. Zijn expertise, kennis en humor waren van onschatbare waarde voor iedereen die het voorrecht had met hem samen te werken.

Gerard Martens is 81 jaar geworden. We koesteren de herinneringen aan zijn bijdragen aan de parketindustrie en zijn warme persoonlijkheid. Onze gedachten zijn bij zijn familie, vrienden en collega's in deze moeilijke tijd.

Als u de familie wilt condoleren:
condoleances kunnen gestuurd worden naar rob@gemarparket.nl


Meer informatie:
Gemar Parket B.V.
info@gemarparket.nl
www.gemarparket.nl