Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

'Populariteit harde vloer zorgt voor stijgende vraag naar anti-kras beschermdoppen'

Steeds meer huishoudens kiezen voor harde vloeren vanwege hun moderne uitstraling, hygiƫne en duurzaamheid bij goed onderhoud. Dit heeft geleid tot een groeiende vraag naar anti-kras beschermdoppen om deze vloeren te beschermen tegen schuivend meubilair en ingelopen vuil.



Scratch no More, een Nederlands bedrijf gevestigd in Rhenen, biedt op maat gemaakte doppen aan met krasvrij drooglooptapijt aan de onderkant, ontworpen door uitvinder Gert-Jan Verwoert. Deze doppen voorkomen dat vuildeeltjes zoals zand als schuurpapier fungeren en zo de vloer beschadigen. "Het gebruik van de juiste beschermdoppen is cruciaal om de vloer in topconditie te houden en voortijdige slijtage te voorkomen. Vuildeeltjes zoals zand kunnen fungeren als schuurpapier en dure vloeren beschadigen. Beschermdoppen onder stoelen en banken wordt gezien als een essentiƫle, preventieve maatregel', zegt hij in een advertorial op Nieuws.nl.

Meer informatie:
Scratch no More
Remmerden 121
3911 TZ Rhenen
+31(0)317-745424
info@scratchnomore.nl
www.scratchnomore.nl

Publicatiedatum: