Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

60 jaar iconic living resulteert in jubileumbank

Rolf Benz SINA, Arabisch voor "de mooie", staat voor de moderne reprise van het eigen icoon Addiform uit 1964, dat 60 jaar geleden aan de basis stond van de snelle opkomst van de meubelfabrikant.

De modulaire bank voor het 60e bedrijfsjubileum, waarbij alle onderdelen autonoom of als samenstelling kunnen staan, blijft moeiteloos overeind als een eigentijdse spil van het leven. Rolf Benz SINA stelt zich op als een ingetogen woonlandschap dat dankzij zijn tijdloze design toch een fascinerende uitzondering blijft. Een optionele horizontale cacharelplooi langs de rugkussens getuigt ook van vakmanschap op het hoogste niveau – een blikvanger die even ingetogen als een lust voor het oog is.De zachte zitkussens van Rolf Benz SINA rusten op een frame dat is uitgevoerd in het leer of de stof van de zacht gebogen rug- en zijdelen. Er ontstaat een moderne materiaalmix wanneer de bekleding van zitting en rugleuning contrasteren in materiaal en kleur.

De rijkdom aan creatieve vormgevingsmogelijkheden lijkt bijna eindeloos. Rolf Benz SINA zorgt voor een inspirerende vrijheid dankzij een groot aantal combinaties. Innovatieve bankmodules, die optioneel met slechts één rugleuning kunnen worden uitgerust, en de integreerbare salontafel Rolf Benz SINA zorgen voor een rustgevende transparantie. Samen met de bank en het perfect passende tussenelement Rolf Benz SINA ontstaat een geraffineerd samenspel van zit-, lig- en opbergmogelijkheden. Twee verschillende stofferingen en zithoogten bieden nog meer aanpassingsmogelijkheden.Meer informatie:
Rolf Benz
www.rolf-benz.com

Publicatiedatum: