Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Opening van Cozy-Homes in Bennekom zorgt voor emotioneel moment

Op 7 maart jl. verrichtten de beide eigenaren, Gerrit en Ada Geels, in het bijzijn van hun ouders de (her)opening van hun nieuw ingerichte winkel. Het bedrijf heeft de koers over de jaren meer en meer verlegd in de richting van wonen, en daarin mocht een meubelafdeling niet ontbreken. Cozy-Homes werd gevraagd deze rol op zich te nemen. Naast meubelen is er ook plaats gemaakt voor een mooie collectie bedden. Daarnaast is er een combinatie gemaakt van de bestaande kookwinkel met de afdeling barbecues. De belangstelling daarvoor was, zoals te verwachten viel met het voorjaar in zicht, groot.



Combi meubels en woningtextiel
Cozy-Homes is beschikbaar in modules van 250 tot 1500 vierkante meter. Meubelen zijn te combineren met woningtextiel, zoals ook bij Geels goed te zien is. Het geheel vormt een mooi en compleet plaatje. Er is hard gewerkt door de teams van Geels en Cozy-Homes, en het resultaat mag er zijn. Gerrit en Ada zijn zeer tevreden over de samenwerking.



Emotioneel moment
"Het was toch nog even een emotioneel moment toen de moeder van Gerrit en Ada het lint doorknipte. Het was weer een nieuwe mijlpaal in de lange historie van deze Bennekomse onderneming. Er waren veel klanten op de heropening afgekomen, en zij brachten samen een toast uit op een succesvolle toekomst", aldus Cozy-Homes.



Meer informatie:
Cozy-Homes
www.cozyhomes.nl

Publicatiedatum: