Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Keistad Vloeren & Wonen: "We doen allang veel meer dan alleen vloeren verkopen"

Kevin Bonestroo, de eigenaar van Keistad Vloeren & Wonen, begon zijn bedrijf in 2018 vanuit de auto van zijn vader en heeft het gestaag laten groeien tot wat het nu is. Na het openen van een winkel in Amersfoort en een groeiend klantenbestand, besloot Bonestroo uit te breiden naar een ruimer pand in Zeist. Met deze uitbreiding veranderde het bedrijf van alleen vloeren verkopen naar Keistad Vloeren én Wonen, aangezien ze al meer dan alleen vloeren aanboden, zoals traprenovaties, stucwerk, zonwering, keukeninstallatie en schilderwerk.

"We doen allang veel meer dan alleen vloeren verkopen, van traprenovaties tot stucwerk en van zonwering tot het plaatsen van een nieuwe keuken of het schilderen van je muren. Eigenlijk is ontwerpen het enige wat we niet doen, al denken we daar natuurlijk graag bij mee", legt Kevin uit aan De Nieuwsbode.Meer informatie:
Keistad Vloeren & Wonen
Woestijgerweg 133
3817 SE Amersfoort
06 – 34 55 80 46
info@keistadvloeren.nl
www.keistadvloeren.nl

Publicatiedatum: