Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Naber verwerft rechten WESCO na faillissement

Naber GmbH, leverancier van keukenaccessoires gevestigd in Nordhorn, heeft een reeks activa verworven uit de faillissementsboedel van M. Westermann & Co. GmbH en haar dochterondernemingen aan WESCO.

Naber zal de populaire WESCO-producten onafhankelijk blijven aanbieden en zo hun beschikbaarheid voor de keuken detailhandel en de keukenmeubelindustrie waarborgen. Dit onderstreept Naber's toewijding aan kwaliteit en innovatie en verstevigt zijn positie als toonaangevende leverancier van keukenaccessoires in de industrie.


Foto: Wesco

De familie Naber, als directeuren van Naber GmbH, reageerde als volgt op de overname: 'Aan de ene kant betreuren we het zeer dat we een langdurige zakelijke partner en vriend verliezen. Aan de andere kant zijn we echter verheugd dat we de WESCO-producten in ons assortiment kunnen opnemen. We zijn ervan overtuigd dat deze uitbreiding ons assortiment zal verrijken en onze klanten blijvend de beste oplossingen op de markt zal bieden.'

De precieze voorwaarden van de overname zijn nog niet bekendgemaakt. Naber is echter van plan om binnenkort meer informatie beschikbaar te stellen.

Meer informatie:
Naber
www.naber.com

Publicatiedatum: