Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Nieuw bij Interfloor: Menuet Project SDN

'Een stijlvolle en ijzersterke tapijtkwaliteit'

'Een stijlvolle en ijzersterke tapijt dat bestaat uit Solution Dyed Nylon Garens', zo omschrijft Interfloor hun nieuwe kwaliteit. Hierdoor zijn de vezels van het garen, door-en-door gekleurd. Het resultaat is een indrukwekkende kleurvastheid die zelfs bestand is tegen agressieve reinigings- en bleekmiddelen. Het tapijt zal daardoor zijn frisse uitstraling behouden, zelfs onder veeleisende omstandigheden.



Met een comfortklasse van vijf biedt dit tapijt niet alleen een goed gevoel onder de voeten, maar komt daarnaast ook nog eens in maar liefst 12 kleuren. Van ingetogen greige tinten tot aan vurig rood en chique blauw. Menuet Project SDN kan dan ook in ieder interieur worden toegepast door de stijlvolle kleurkeuzes die er zijn.

Kracht en duurzaamheid, twee kernwoorden die volledig aansluiten bij de Menuet. Dit tapijt heeft een brandklasse Cfl-s1 voor verbeterde veiligheid en kan ook op trappen worden toegepast. Wat betekend dat het perfect geschikt is voor de commerciƫle sector, van aula's tot ontvangsthallen, restaurants, kantoren of theaters. Als kers op de taart krijg je maar liefst zeven jaar garantie op deze combinatie van comfort, stijl en duurzaamheid.

Meer informatie:
Interfloor
www.interfloor.nl

Publicatiedatum: