Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Joost Wonen in Den Hoorn viert tien jaar

Joost Wonen in Den Hoorn viert het tienjarig bestaan. Het bedrijf heeft een uitgebreid assortiment raambekleding, gordijnen, horren, vloeren en meer.

Tien jaar geleden startte Joost Verhaar de winkel, en sindsdien heeft hij een hecht team samengesteld van toegewijde mensen die altijd klaarstaan voor hun klanten. Zijn vrouw Rosalie is al vele jaren betrokken bij de zaak: "Joost en ik hebben een betrouwbaar en vast team om ons heen, bestaande uit bekende gezichten die al lange tijd met ons samenwerken. We hebben ook een vaste stoffeerder in dienst, wat ons in staat stelt snel te handelen als er spoedig iets gelegd moet worden. Daarnaast maken we gebruik van ervaren zzp'ers die expert zijn in het opmeten en plaatsen van raamproducten. We beschikken over veel deskundigheid!", zegt ze in een interview met Delft op Zondag.

Volgens Joost en Rosalie is er in de afgelopen tien jaar het nodige veranderd: "We hebben vooral gemerkt dat er veel vraag is naar elektrisch bediende raamproducten, zoals met een app op je telefoon. Ook zijn we de afgelopen jaren intensief bezig geweest met de opkomst van PVC-vloeren en het leggen van visgraatvloeren. Steeds vaker komen klanten bij ons voor technisch en kleuradvies in hun (nieuwbouw)woning, en begeleiden we het hele proces van oplevering tot verhuizing."

Bron: Delft op Zondag

Meer informatie:
Joost Wonen
Hoornsewal 1
2635 CL Den Hoorn
Tel: 015 767 6001
info@joostwonen.nl
www.joostwonen.nl

Publicatiedatum: