Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Rechter sluit Tegelland Nieuwegein BV

'Helaas heeft deze zaak faillissement aangevraagd en is niet meer in staat onze klacht op te lossen. Dit staat nog nergens op hun website of andere kanalen, dus let op en doe hier geen aankopen meer!', schreef een zekere Judith drie weken geleden waarschuwende woorden over Tegelland Nieuwegein BV.

Inmiddels is het maart en heeft de rechter inderdaad het faillissement uitgesproken. Mr. Rowie Florijn is tot curator benoemd, hij onderzoekt of een eventuele doorstart tot de mogelijkheden behoort.

Dat het bij Tegelland Nieuwegein BV niet helemaal lekker liep, blijkt ook wel uit recente reviews. Zo meldt een klant dat het bedrijf voor ruim € 900 (louter arbeidskosten) zijn keuken betegeld had inclusief enkele muurtjes in de gang. "Dat was nog geen tien uur werk voor hun tegelzetter, dus we betaalden - achteraf gezien - wel de hoofdprijs. Bij oplevering zat er een schuine kier in een van de tegelwanden in de gang die - althans volgens Tegelland - niet te voorkomen was. Alsnog wegwerken met acrylaatkit zou meerkosten met zich meebrengen en had van tevoren moeten worden aangegeven. Kortom: teveel geld voor een niet mooi afgewerkte tegelwand. En de klacht erover werd serieus genomen noch opgelost. ("Het kon niet anders afgeleverd dan zo.") Ik kan deze firma daarom niemand aanraden", aldus de teleurgestelde klant.

Tegelland bood in haar showroom in Nieuwegein een ruim assortiment keramische vloertegels, wandtegels en mozaïeken. Inmiddels is de zaak permanent gesloten, zo valt op internet te lezen.

Meer informatie:
Tegelland Nieuwegein BV
www.tegelland.nl