Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Dit is vakjury voor de Masterly Milano Award 2024

Over 5 weken is het zover, Milaan Design Week 2024, de grootste interieur- en designbeurs ter wereld. Voor veel interieurprofessionals is dit dé interieurbeurs van het jaar, niet alleen vanwege de beurs maar ook omdat de hele stad wel betoverd lijkt. Inmiddels is de vijf koppige vakjury van de Masterly Milano Award 2024 bekend.

Ook dit jaar zal tijdens Masterly - the Dutch in Milano de Masterly Milano Award uitgereikt worden tijdens de netwerkborrel van De Interieur Club. Dit jaar zal de award speciaal gemaakt worden door APTUM Lightning.

De vakjury voor de Masterly Milano Award 2024 bestaat uit:


H.K.H. Prinses Margarita de Bourbon de Parme (zie foto)
Vanaf jongs af aan heeft ontwerpster H.K.H. Prinses Margarita de Bourbon de Parme een grote bewondering voor juwelen. Door haar afkomst komt ze in aanraking met de meest mooie juwelen van onder andere het Nederlandse Koninklijk Huis, waar elk juweel een bijzonder verhaal vertelt. Het is dan ook logisch dat in haar vroege jeugd een fascinatie voor juwelen (en het ambacht en ontwerp) is ontstaan en dat zij zich op latere leeftijd gaat verdiepen in het ontwerpen en produceren van juwelen.

Christine Boland
Christine Boland is trendanalist en consultant in consumententrends op een zeer breed gebied. Haar grote kracht is dat zij op heldere wijze maatschappelijke trends en ontwikkelingen analyseert en in kaart brengt en van daaruit laat zien hoe zich dat manifesteert in vormentaal en design.

Carlein Kieboom
Carlein Kieboom is de hoofdredacteur a.i. van het woonmagazine Residence. Ze is ruim vijf jaar als hoofdredacteur gewerkt van vtwonen en is eind 2018 gaan ondernemen en voor zichzelf begonnen als interieurontwerper voor zowel particulieren als bedrijven.

Carlein Kieboom over haar start als hoofdredacteur a.i. bij Residence in 2023: "Het is een eer om de leiding te mogen nemen van dit toonaangevende magazine dat al decennialang gewijd is aan de kunst van het wonen en het interieur.

Mark Timo
Mark Timo is de founder van De Interieur Club. Bij De Interieur Club – het grootste platform voor interieurprofessionals van Nederland en België - verbindt en inspireert Mark Timo met De Interieur Club Podcast, de netwerkborrels voor de interieurbranche en De Interieur Business Club.

Mark Timo is een echte ondernemer in de interieurbranche, vorig jaar lanceerde hij zijn vloerkledencollectie, onlangs een kennisspel voor interieurliefhebbers - De Interieur Quiz - en op 1 maart lanceerde hij een nieuwe website om vacatures uit de interieurbranche en projectmarkt samen te brengen genaamd Interieur Carrière.

Nicole Uniquole
Uiteraard mag de oprichter en curator van Masterly - the Dutch in Milano niet ontbreken in de vakjury. Nicole Uniquole zet als curator en tentoonstellingsmaker Nederlandse kunst en design op de kaart. In 2024 organiseert Nicole voor de achtste keer Masterly Milaan en het belooft weer een onvergetelijke editie te worden. Het is dé plek voor de collecties van meer dan 80 Nederlandse ontwerpers en bedrijven.

De achtste editie van Masterly Milaan is van 16 tot 21 april in het Palazzo dei Giureconsulti, het paleis naast de Duomo. Vorig jaar wonnen Pierluigi Pompei en Adam Foxwell van Studio Vocum de Masterly Milano Award.

Meer informatie:
De Interieurclub
www.deinterieurclub.com

Publicatiedatum: