Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Met deze interieurstudio gaat Rico Verhoeven zijn nieuwe huis inrichten

Na zijn recente triomfen in de kickbokswereld heeft Rico Verhoeven zijn zinnen gezet op een nieuw avontuur, ditmaal buiten de ring. Na zijn indrukwekkende overwinning in het Glory Grand Prix toernooi, waar hij niet alleen zijn tegenstanders overtrof maar ook een aanzienlijke geldprijs won, kondigde de 'King of Kickboxing' aan dat hij en zijn partner, Naomy van Beem, een nieuw hoofdstuk in hun leven gaan beginnen door een huis te kopen in Amsterdam.

De aankoop markeert niet alleen een nieuwe fase in het leven van de wereldberoemde kickbokser, maar ook een opmerkelijke transformatie van het pand zelf. Het betreft een vrijstaande woning die oorspronkelijk voor commerciële doeleinden werd gebruikt, maar nu wordt omgetoverd tot een volledige woonruimte. Met een prijskaartje van €1.275.000 hebben Rico en Naomy dit pand gekocht en hebben ze een hypotheek van €1.205.000 laten vestigen. Met een ruime woonoppervlakte van 96 m² en een perceel van 616 m² biedt deze vrijstaande woning een comfortabele en stijlvolle leefomgeving in het hart van Amsterdam.

De renovatie van de woning zal worden uitgevoerd door Studio Marco van Veldhuizen, een ontwerpbureau gespecialiseerd in architectuur en outdoorprojecten. Dit bureau zal zich toeleggen op het omzetten van de ruimtelijke wensen van Rico en Naomy in creatieve en bouwkundig doordachte ontwerpen.

Dit nieuws markeert niet alleen een spannende nieuwe stap voor Rico Verhoeven en zijn partner Naomy van Beem, maar ook een veelbelovende samenwerking tussen de wereld van professioneel sporten en de wereld van architectuur en design.

Bron: PureLuxe

Publicatiedatum: