Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Veel volk op de been op laatste kijkdag van failliete meubelzaak Vastiau-Godeau

'Er is veel volk opgedaagd voor de kijkdag van de laatste uitverkoop bij Vastiau-Godeau in Alsemberg. De bekende meubelzaak is failliet en met een online-veiling wordt alles nu verkocht. Gisteren konden mensen alle spullen zelf gaan bekijken in de winkel.' Dat meldt VRT.be.


Deze zithoek wordt ook geveild. Woensdagochtend waren hierop twee biedingen binnengekomen. De hoogste bedroeg € 470,00. FOTO TROOSTWIJK

Veel belangstellenden kwamen dinsdag opdagen voor de kijkdag van de laatste uitverkoopdag bij Vastiau-Godeau in Alsemberg. Deze meubelzaak heeft zijn deuren moeten sluiten en organiseert nu een online veiling om alles te verkopen. Dinsdag 12 maart konden mensen persoonlijk alle items bekijken in de winkel voordat ze een bod uitbrachten.

Na 100 jaar kondigde meubelzaak Vastiau-Godeau zelf het einde van de zaak aan, toegevend dat ze de concurrentie van online winkels en grote goedkope ketens niet langer aankonden.

Het was een emotionele dag voor velen, met mensen die nostalgisch terugkeken op de jaren van kwaliteitsvolle meubels en de rol die de winkel speelde in de gemeenschap. Sommigen kwamen zelfs met familie om herinneringen op te halen en een laatste bod uit te brengen. Er was ook een opmerkelijke aanwezigheid van gezinnen, profiterend van een lesvrije dag vanwege het carnaval in buurstad Halle, om meubels te zoeken die geschikt zijn voor het hele gezin.

Bron: VRT.be

Publicatiedatum: