Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Dutch Interior presenteert nieuwe collecties van Eleonora, By-Boo, Sevn en Urban Cotton

Op 4, 5 en 6 maart presenteerden de interieurmerken Eleonora, By-Boo, Sevn en Urban Cotton hun voorjaarscollecties tijdens de Dutch Interior Days. Nooit eerder kreeg het Dutch Interior Experience Center, de plek waar het tweejaarlijkse event gehouden wordt, zo'n grote make-over als nu. Elke collectiepresentatie krijgt het Experience Center een make-over om de nieuwe collecties te presenteren in vernieuwende woonstijlen. Maar waar de merken in het verleden gescheiden van elkaar gepresenteerd werden om duidelijk te laten zien wat van welk merk is, worden alle merken nu met elkaar gemixt.

"De merken vullen elkaar aan, complimenteren elkaar en laten een woonstijl tot leven komen. Door dat ook zo te presenteren in het Experience Center maken we de vertaalslag naar kant-en-klare settings die de winkelier en consument één-op-één over kan nemen" vertelt Eric Zwanikken, commercieel directeur van Dutch Interior. Daarnaast is er deze make-over flink uitgepakt met het bouwen van stijlkamers en woonkamersettings die je binnen kunt stappen. Van knusse zitkamers tot complete woon- en eetkamers met keuken, elke ruimte komt er weer een andere woonstijl tot leven.

De collecties
Alle vier de merken presenteren altijd een collectie die inhaakt op de actuele woonstijlen en trends. De Dutch Interior merken zijn daarmee ook meteen voor een breed publiek. Eleonora brengt met haar voorjaarscollectie echt lente in huis. Ze koos er namelijk voor flink in te zetten op licht hout. Maar, voor ieder wat wils, want ook opvallend wit, chic zwart en populair donker hout vind je terug in deze collectie. De meest opvallende reeks artikelen bij Eleonora is toch wel hun Statement Deluxe lijn die duidelijk is gericht op een wat hoger segment. Zowel het design, het formaat als de materiaalkeuze stralen luxe uit. Met onder andere salontafels, een eettafel, eetkamerstoelen en een opvallende bank, biedt Eleonora met deze lijn een compleet assortiment aan voor zowel de woon- als eetkamer.


Statement Deluxe lijn van Eleonora.

By-Boo brengt dit seizoen weer een collectie vol uitgesproken sfeermakers waarmee je je interieur stylet, aangevuld met een aantal basic meubels die het eigenlijk in ieder interieur goed doen. Na de matte afwerking is het bij By-Boo nu overduidelijk tijd voor een opvallende glossy finish op o.a. lampen, bijzettafels en woonaccessoires. Ook pakt By-Boo flink uit met textiel. Naast het brede aanbod in kussens, plaids, poefs en carpetten in verschillende dessins, brengt By-Boo ook extra grote vloerkleden tot wel 290 x 390 cm.


Een greep uit de collectie van By-Boo.


De collectie modulaire zitmeubelen van Sevn werd dit seizoen uitgebreid met maar liefst 5 nieuwe banken, 2 eetkamerbanken, 2 fauteuils en wat losse accessoires. Het is deze collectie vooral bank Martinique die de aandacht trekt. Met haar royale zit, standaard meegeleverde sierkussens en sierlijke vlindernaad is Martinique een opvallende verschijning. Ook de stof waarin de statementbank gepresenteerd wordt is nieuw deze collectie. De grove ribstof is uitgevoerd in een zachte velvet stof en combineert daarmee retro met chic.


Bank Martinique van Sevn.

In de art gallery van Urban Cotton bewonder je de complete kunstcollectie aan wandkleden en art prints. Binnen de brede range aan kunststijlen zijn het vooral kleurrijke en schilderachtige werken die zijn toegevoegd aan de collectie. De brede range aan art prints is gericht op het verzamelen van kunst en het creëren van je eigen unieke art wall. Onder de wandkleden worden veel kleurrijke werken gepresenteerd, maar ook realistische portretten, stillevens en abstracte opstellingen schitteren op het doek. Om de kunstenaar achter het werk te laten zien nodigde Urban Cotton ook deze editie weer een kunstenaar uit waarmee ze op dit moment een samenwerking hebben. Deze editie was het de eer aan by Elenore, die live illustreerde en daarbij klanten portretteerde in haar signature stijl.

De spring summer 2024 collecties van Eleonora, By-Boo, Sevn en Urban Cotton zijn inmiddels door iedereen te bewonderen in het Dutch Interior Experience Center én online.


Art Gallery van Urban Cotton.

Meer informatie:
Dutch Interior
Albert Plesmanstraat 10
3772 MN Barneveld
+31 (0) 342 – 41 36 44
[email protected]
www.dutchinterior.com

Publicatiedatum: