Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Leeuwerik lanceert een nieuw product

Leeuwerik lanceert een nieuw product: Medite Optima. Leeuwerik is de importeur van Medite sinds jaar en dag. "Met Medite Optima bieden wij een vochtbestendig MDF met een hogere dichtheid dat geschikt is voor toepassingen in vochtige condities. Met Medite Optima van Leeuwerik kun je de kwaliteit en prestaties van jouw project verbeteren", laat woordvoerster Geertje Kokken weten.

Medite Optima heeft een hogere dichtheid, heeft dus meer hout in de plaat en een veel sterkere lijmverbinding dan normaal vochtwerend verlijmd MDF. Hierdoor geeft Medite Optima bij frezen een strakker freesbeeld en gladder oppervlak, waardoor het geschikt is voor gedetailleerde ontwerpen. Door het strakke freesbeeld heb je een veel beter lakresultaat, waardoor je bespaart op schuur- en lakkosten. Dankzij de sterke vochtwerende verlijming is Medite Optima geschikt voor toepassingen in ruimtes waar een hogere luchtvochtigheid heerst, zoals keukens, badkamers etc.
Dit vochtbestendige MDF is bij Leeuwerik uit voorraad leverbaar in verschillende afmetingen en diktes.

Meer informatie:
Leeuwerik
www.leeuwerik.nl
Publicatiedatum: