Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Jantien Broere schrijft boek over interieur van de toekomst

Op 14 mei lanceert duurzaam interieurexpert Jantien Broere uit Didam haar boek 'Interieur van de toekomst' in Het Werkwarenhuis in 's-Hertogenbosch. Het boek biedt inspiratie en begeleidt de lezer stap voor stap naar een duurzamer interieur, met tips, binnenkijkers en adressen voor duurzame meubels en materialen.


Jantien Broere. Foto van: Trui Heinhuis.

Broere wil met haar boek de vragen beantwoorden over duurzaam interieur en mensen inspireren om hun huis milieubewust in te richten. Als duurzaam interieurexpert streeft Broere in al haar ontwerpen naar duurzaamheid en maakt ze gebruik van biobased en circulaire materialen.

"Ik ben ontzettend blij met een boek over duurzame materialen en meubels om een huis mee te ontwerpen en in te richten. Als initiatiefneemster van Ecowonen Midden Nederland, een project waar we vooral duurzaam met elkaar willen samenwonen, ben ik zeer geïnteresseerd in wat en waar duurzaam te verkrijgen is. Ook de informatie over wat we precies verstaan onder het begrip duurzaam en wat overwegingen kunnen zijn, vind ik heel relevant. Ik ging natuurlijk zelf op pad, maar werd bij badkamer- en keukenzaken niet veel wijzer. Ook op internet kwam ik er niet uit; het was een tijdrovende klus. Dit boek is echt een must have nu veel mensen duurzame producten belangrijk vinden en op zoek gaan naar goede alternatieven", aldus Ria van Rooijen, verpleegkundige en voorzitter Ecowonen Midden Nederland.


Het boek is verkrijgbaar via haar website.

Meer informatie:
Jantien Broere
Schoolstraat 28
6942 AJ Didam
info@designstudiojantienbroere.nl
www.designstudiojantienbroere.nl

Publicatiedatum: