Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Design House feestelijk geopend in ETC Design Center Europe

"Hier is alles dat je als interieurprofessional nodig hebt om je project te materialiseren"

"Wat kan een mens trots zijn", zegt CEO Joris de Raadt, als hij vlak voor de officiële opening van het Design House om zich heen kijkt. Zeker meer dan 120 belangstellenden hebben de moeite genomen om af te reizen naar het ETC Design Center Europe. In het hart van het inspiratiecentrum - vlakbij het restaurant waar steevast op niveau gekokkereld wordt - opende Designlinq gisteren de deuren van een nieuw concept. Op een oppervlakte van meer dan 250 m² wordt een wisselende collectie van meer dan 150 designmerken getoond in een 'residentiele' omgeving.

Designlinq
CEO Joris de Raadt (rechts) spreekt de genodigden toe, vlak voor de officiële opening. KLIK OP FOTO'S VOOR EEN GROTERE AFBEELDING

Claire en Roderick Vos verrichtten afgelopen maandag (11 maart) de officiële opening van het Designlinq Design House, waar professionals zich kunnen laten inspireren en hun ontwerpen materialiseren, eventueel samen met hun eindklanten. Bovendien is er een compleet Light Lab beschikbaar waar alle mogelijkheden van moderne designverlichting gedemonstreerd kunnen worden.


Claire en Roderick Vos haalden een wand van papier weg, waarmee de officiële opening van het Design House een feit was.

Oprichter Joris de Raadt zei blij te zijn dat zoveel partnermerken meedoen in het Design House. "Dat doet me goed. Het wordt een plek waar merken en mensen samenkomen en elkaar verbinden. Hier is alles dat je als interieurprofessional nodig hebt om je project te materialiseren. Wat we als Designlinq uit willen stralen, is hier te zien."


Blik in het Light Lab, waar specificaties, mogelijkheden en modellen worden getoond.

Designlinq is officieel dealer van meer dan 150 designmerken op het gebied van meubels, verlichting, akoestiek en accessoires. Het stelt interieurprofessionals in staat om te beschikken over de volledige collectie, inclusief showroomservice, stalen en monsters, montage, installatie en transport.

Het concept zoals dat in het ETC Design Center staat, biedt professionals de mogelijkheid om de verschillende producten te bekijken en uit te proberen. Compleet met diverse kamers, een open haard en keuken. Daarnaast is er een zogeheten War Room geplaatst, compleet met een grote stalenwand waar interieurprofessionals hun eigen ontwerp kunnen materialiseren en presenteren, compleet met computer, tekenprogramma's en een groot scherm. In het Light Lab worden alle specificaties, mogelijkheden en modellen van meer dan 50 verlichtingsmerken getoond. Compleet met aansluiting op domotica.


CEO Joris de Raadt (links) was blij met de hoge opkomst.

Het Design House is elke maandag (Trade Day) van 10.00 tot 17.00 uur geopend, maar ook op de overige werkdagen kan men er op afspraak van 10.00 tot 17.00 uur terecht.

In onderstaand filmpje de openingshandeling die Claire en Roderick Vos verrichtten:


Meer informatie:
Designlinq B.V.
Goudsesingel 156-unit 7
3011 KD Rotterdam
010 307 4119
info@designlinq.nl
www.designlinq.nl

ETC Design Center Europe
Randweg 20
4104 AC Culemborg
www.etcdesigncenter.nl

Op de afbeelding rechts de merken waarmee Designlinq samenwerkt. Robiflex (raambekleding) ontbreekt in het rijtje.