Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Marije en Ingeborg openen mode- en interieurwinkel in Naaldwijk

Anne-Marije Captijn en Ingeborg Hoogerwerf hebben afgelopen zaterdag (9 maart) de deuren geopend van hun nieuwe mode- en interieurwinkel, Lette Lys, in Naaldwijk. De naam 'Lette Lys' is Deens voor helder en licht, wat past bij de lichte en frisse stijl van de winkel. Ze bieden een mix van Scandinavische en Nederlandse merken, zoals Samsøe Samsøe, Gestuz, HAY, HKliving en By Bar.



Lette Lys biedt ook interieurpakketten aan, variërend van sparren met een interieurstylist tot het maken van een compleet interieurplan. De ondernemers beschouwen zichzelf als typische Westlandse meiden, een tikkeltje eigenwijs met een focus op creativiteit. Ze geloven dat het Westland klaar is voor hun unieke concept, dat een combinatie biedt van mode en interieur die nog niet eerder in de regio beschikbaar was. Dat vertellen ze in een interview met het Algemeen Dagblad (AD).

Meer informatie:
Lette Lys
www.lettelys.nl

Publicatiedatum: