Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Politie voorkomt chaos op meubelboulevards

Op zaterdagavond 9 maart werden drie meubelboulevards in Twente preventief afgesloten vanwege een aangekondigde carmeeting. Hoewel verkeersregelaars de toegang tot de woonboulevard in Enschede wisten te blokkeren, slaagden honderden auto's er toch in om samen te komen op de Binnenhaven. Voornamelijk voertuigen met Duitse nummerplaten namen deel aan deze bijeenkomst, waarbij sommigen zelfs donuts draaiden op de weg en een busje uit Osnabrück ter plaatse een feestje organiseerde. Rond half tien beëindigde de politie de bijeenkomst en sommeerde de aanwezigen om te vertrekken. Dat meldt het Algemeen Dagblad (AD).


Plein Westermaat in Hengelo.

De gemeente Enschede was op de hoogte van de carmeeting en had eerder op de avond al de woonboulevard afgesloten. Ook Plein Westermaat in Hengelo en Woonboulevard Almelo werden uit voorzorg afgezet. Hoewel enkele auto's toch op Plein Westermaat verschenen, verliep het vertrek van de aanwezigen over het algemeen rustig. Deze incidenten volgen op eerdere grote carmeetings in de regio, die in augustus en oktober plaatsvonden op de parkeerplaats voor de Grolsch Veste in Enschede, waar telkens honderden auto's aanwezig waren.

Bron: AD

Publicatiedatum: